Sidor

torsdag 22 april 2021

Mer panik i tomteverkstan


Vi minns väl alla julkalendern Panik i tomteverkstan som gick på SVT 2019? I oktober får den en uppföljare: Mer panik i tomteverkstan. Det är sommar och därmed lågsäsong i tomtevärlden när vi återvänder till Nordpolen. Vad händer där då? I en intervju i P4 Extra säger Per Andersson, som spelar tomtefar, att en skilsmässa ägt rum och att det dyker upp andra sagoväsen såsom påskharen och skogsrån.

För manus och regi står även denna gång Fredde Granberg och Thomas Claesson. Victoria Dale är producent och Jarowskij strå för produktionen. Det rör sig om fredagsunderhållning under hösten, med premiär i oktober, och är alltså ingen ny kalender.

Vad tror ni om detta? Julkalendern hör inte till mina favoriter men jag tyckte ändå den var bra. Uppföljaren låter som bra uppladdning inför jul och kommer absolut ge serien en chans!

Vill du lyssna på intervjun? Spola fram cirka 48 minuter in i P4-extraavsnittet den 21 april, länk här. Där intervjuar Ylva Lilja Per Andersson om uppföljaren och om att ta på tomteskägg och dricka julmust när alla andra börjar prata om våren.

Vill du se fler bilder och hålla dig uppdaterad? Kolla in Jarowskijs facebooksida, till exempel. Även Expressen och Aftonbladet har skrivit om det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar