Sidor

söndag 19 augusti 2018

Nu startar julsäsongen!

Julsäsongen är här! Jag skrev häromdagen att jag skulle börja 1 september, men jag drar igång redan nu. Det blir min fjärde säsong som julbloggare och tredje säsong på instagram! Sedan starten har jag börjat tänka på jul allt tidigare, och det här året har jag nog inte riktigt slutat tänka på det någon gång. Det ses bland annat på min instragram, där jag redan hunnit med att lägga upp en hel del bilder. Det har varit lite tomt med uppdateringar från andra där de senaste månaderna, men när vi befinner oss i slutet av augusti och början av september brukar aktiviteten hos många bloggare och instragramare öka. Roligt! Välkomna tillbaka!

Under sommaren har jag
* gjort ett juligt inköp (i mars)
* skrivit om Musikhjälpen 2018
* julspanat i Dalarna (fler bilder på @sofiesjulbogg)
* firat juliafton

Jag har en del planer för bloggen/instragram den här säsongen. Ett nytt julprojekt, enkäter och en annan grej jag berättar mer om snart.

Jag har även funderat på det här med "Veckans julbok" som jag haft de senaste åren. Det är inga topplacerade inlägg rent besöksmässigt, så vad tycker ni: ska jag fortsätta med veckans julbok? Om ni vill, är det någon speciell sorts julbok ni vill läsa om?

Det ska bli kul att se vad alla ni på bloggar och instragram pysslar med i år och hur ni laddar upp för julen.

Ha det fint, vi hörs!

2 kommentarer: