Sidor

fredag 9 september 2016

Vill du vara med i bloggstafett om julen?

De senaste åren har jag ordnat julkalenderbloggstafett på min bokblogg. Då har över 20 bloggare skrivit om böcker i december. Jag skulle vilja anordna något liknande för julbloggare.

Vad innebär detta?
Om du anmäler dig (se instruktioner nedan) får du ett datum i oktober då du ska publicera ett blogginlägg på tema "Julens bästa..." reste fyller du själv i, t.ex.  film, känsla, dryck, knäcksmet, tomteluva. 3 oktober lägger jag upp startinlägget, och sedan följer ett gäng härliga inspirationsinlägg och kanske även nya bloggemenskaper!.
 

Om du vill vara med:
1. Anmäl dig till bloggstafetten via mejl till sofie.tiger(snabela)hotmail.com, skriv "Julens bästa" i ämnesraden. Skriv även ditt och din bloggs namn, samt vilket tema du väljer (jag lägger mig bara i om flera väljer samma).

Skicka din anmälan senast 26/9 kl. 16.00.

2. Efter den 26/9 får du ett mejl med det datum då du ska blogga. Det är upp till dig hur mycket eller lite du vill skriva. Vi kanske bjuds på en bildbomb eller ett videoklipp? Det är som sagt upp till dig. 


3. På min blogg dyker det upp en lista med alla medverkande och när deras inlägg publiceras så att du kan länka till den som bloggar dagen innan och efter dig. Kopiera gärna och dela med dig på din blogg. I mejlet du får finns även mer info om hur detta går till.

Frågor på det?


Sprid gärna detta vidare, så att fler kan vara med och/eller inspireras. Använd gärna temabilden. *<:)

2 kommentarer:

 1. Det här hade jag helt missat, låter kul.
  Synd att man inte hittade hit tidigare, får hoppa på nästa år om det blir då =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir säkert fler gånger, jag gillar att ordna bloggstafetter! :)

   Radera