Sidor

fredag 8 september 2017

Min juldag 2016

Förra veckan skrev jag om min julafton, eftersom jag aldrig gjorde det förra året. Idag har det blivit dags att berätta lite om min juldag. Jag vaknade upp hos mina föräldrar, och det kändes som julafton, eftersom jag alla tidigare år vaknat hos mina föräldrar just den dagen. Min mormor och syster var reda där, och under förmiddagen kom min moster, hennes man och mina två kusiner (7 och 11 år).  Det blev många spel och mycket bus med barnen. Och väntan på tomten. Eller rättare sagt, väntan på klapparna (i alla fall när det gällde kusinerna), för för första gången kom inte tomten till mina föräldrar hus. Konstigt, men skönt, tycker jag. Den yngsta av oss var trots allt sju år och genomskådade mamma med att vara tomte för flera år sedan.
Klappappren gick visst i rött, grönt och vitt, passade bra tillsammans med granen!
Här har vi julbordet, både vegetariskt och animaliskt. Mycket gott!

Förutom bilder på de jag umgicks med, tog jag inte så många bilder. Vi hade fullt upp med varandra, och det är ju så det ska vara! :) Det blev en riktigt bra jul!

4 kommentarer:

 1. Så mysigt! Jag älskar att läsa om andras julfirande <3

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker julgran och så fint inslagna paket! Visst blir det lätt så att man glömmer bort att fota, för att man är så upptagen med att bara fira jul. Och som du säger, det är ju så det ska vara. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De fint inslagna paketen står mamma för. ;) Precis så! :)

   Radera