Sidor

tisdag 12 september 2017

Sunes jul blir teater!

Förra året blev julkalendern Sunes jul framröstad till tidernas bästa julkalender. 26 år efter att den tv-sändes ska den nu bli teater! Såhär beskrivs handlingen:
Familjen Andersson bestämmer sig för att fira en harmonisk och stillsam jul med få julklappar i ett härligt familjemys. Detta går minst sagt inte riktigt som planerat... Ett som är säkert är dock att vi i vanlig ordning bjuds på förvecklingar, missförstånd, humor, dans, musik och häftig akrobatik – allt tack vare att landets i särklass snålast pappa, Rudolf Andersson vill så väl men det alltid blir så extremt fel.. Kanske, men bara kanske får de också oväntat besök av en viss person med stort vitt skägg och röda kläder som undrar om det finns några snälla barn!
Bland skådespelarna hittar vi Pernilla Wahlgren, Morgan Alling och Adam Gutniak. Med start 17 november och en månad framåt reser de runt till flera städer i Sverige. Tyvärr är det ganska dyrt (över 400 kronor för barn och över 500 för vuxna), men det verkar finnas ett familjepris: en vuxen och två barn för strax under 400, bra!

Mer info hittar du här.

2 kommentarer: