Sidor

lördag 7 december 2019

Lucka 7: Julfilm x 2


Jag tittar sällan på film men i slutet av november förra året låg jag hemma med halsböld och orkade inte mycket annat. Då tittade jag på två julfilmer jag tänkte tipsa om idag. De är ganska olika men bjuder på härlig julstämning.


I The Cristmas Chronicles (2018) möter vi två syskon - en som väntar på tomten och en som inte tror på honom - som råkar ha sönder tomtens släde. Det är natten innan jul och de måste se till att fixa släden så att tomten hinner dela ut alla julklappar. Här möter vi en tomte som suckar åt att han alltid blir avbildad som en tjock person och som inte är som vi kanske tänkt oss. Ett roligt och spännande äventyr i väntan på julen.



The Princess swith (2018) handlar om Stacy som reser iväg med sin dotter och kollega för att delta i en baktävling precis innan jul. Väl där möter hon Margaret som snart ska bli prinsessa och när de upptäcker att de är lika som tvillingar bestämmer de sig för att byta plats med varandra. En söt och härlig film med mysiga inslag för den som gillar bakning, mysiga torg och jul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar