Sidor

lördag 5 september 2020

Musikhjläpen 2020 till Norrköping

Hurra! Det blir Musikhjälpen även detta märkliga år! I vanliga fall brukar burens placering, alltså vilken stad som får äran att vara värd, tillkännages i maj eller juni men av förklarliga skäl har detta inväntat rekommendationer och en nutidskoll. Nu står det dock klart att Musikhjälpen kommer till Gamla torget i Norrköping den 14-20 december! Det blir inte som vanligt med möjlighet till en stor publik utanför, men på något sätt ska de säkert lösa det jättebra. Kreativitet burkar ju inte vara någon bristvara hos de som följer Musikhjälpen. 

Liksom Karl-Johan Paulsson, som är projektledare på SVT och säkerhetsansvarig, tror jag Musikhjälpen behövs extra mycket i år när vi distanserats från varandra, känt sorg, instängdhet eller hopplösthet. Så här säger han i en intervju:

"... det är i tider som dessa som Musikhjälpen behövs som mest och därför har vi valt att fullfölja arrangemanget även om vi får göra det på lite annorlunda vis." Läs mer här.

Än är det inte officiellt vilka som ska programleda den 144 timmar långa livesändningen och inte heller var pengarna kommer gå. Till dess kan vi se tillbakablickar från förra året på Musikhjälpens instagram.

Brukar du följa Musikhjälpen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar