Sidor

tisdag 1 september 2020

Julsäsongen 2020 - nu kör vi!

Vi vaknar upp till den första dagen i september och för många julälskare som hänger på sociala medier betyder det att uppladdningen inför kommande jul kan ta fart på riktigt! Jag väcker liv i bloggen för vad jag hoppas blir lite mer frekvent uppdatering. Jag har några inlägg på gång och håller på att leta nya deltagare till Veckans julälskare.

När jag började planera för årets bloggsäsong (alldeles för tidigt om du frågar mig) tittade jag igenom de teman jag satt på tidigare inlägg. Jag skriver mycket om böcker (eftersom det är ett av mina största intressen). Julutmaningar, julkalendrar (tv, radio, böcker med mera) och veckans julälskare får också stor plats liksom det diffusa temat "inspiration".

I år vill jag försöka satsa på att fylla på temana vegetariskt julbord och hållbar jul, kanske lite mer pyssel och julquiz?

Ser ni något tema (se listan till höger om du sitter vid en dator) som ni skulle vilja se mer av? Eller kanske ett nytt tema?

Hur som helst, välkomna tillbaka! Nu laddar vi för jul 2020!

7 kommentarer:

 1. Älskar din blogg! Och nu väntar bästa tiden. Tiden fram till jul 😍

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka. Härligt när alla julbloggare återkommer en efter en, nu vet man att säsongen är igång på allvar!

  SvaraRadera
 3. Visst är det mysigt när säsongen drar igång, ska bli roligt att följa din väg till julen igen <3

  SvaraRadera
 4. Hej igen! Jag har lagt om min kost en del så det skulle vara intressant med julgodis etc som är lite mer nyttigt. Tycker det är väldigt dåligt med sådant. Och vill man inte ha chokladsmak är det ännu sämre... Men ser fram emot det veganska temat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, klurigt! Ska se om jag hittar något. :)

   Radera